Tekken’in animasyon uyarlaması için fragman yayınladı

Netflix yapımı Tekken: Bloodline, 18 Ağustos’ta akış hizmetine geliyor ve İngilizce ve Japonca dahil olmak üzere birçok dilde sunulacak.

Şov Jin Kazama’ya odaklanıyor ve annesi Jun Kazama’nın The King of Iron Fist Tournament yarışmacılarından biri olarak yer aldığı Tekken 2 ve Tekken 3’ün olayları arasında geçiyor. Jin, franchise’ın 1996’da yayınlanan üçüncü oyunuyla ilk kez sahneye çıkmıştı. Annesini ve evini franchise’ın düşmanlarından biri olan Ogre’ye kaptırdıktan sonra olaylar başladı.

Netflix dizisinde Jin, intikam arayışında olan büyükbabası Heihachi Mishima’nın altında eğitim alıyor. Ağustos’ta gelecek olan yapımda Heihachi’nin Jin’e pasifist Kazama yollarını bırakmasını ve “Mishima ateşini söndürmesini” söylediğini duyacaksınız. Evet, Heihachi kulağa oldukça kötü geliyor çünkü o serinin ana düşmanı. Fragman ayrıca, uzun süredir hayranlarına tanıdık gelecek yüzleri içeriyor. Bunlar arasında Hwoarang, Julia Chang, Nina Williams, Paul Phoenix, Ling Xiaoyu ve Heihachi’nin oğlu Kazuya Mishima yer alıyor. Oyunun yeğiden yetmişe çok fazla hayranı var. Bu kapsamda en sevilen yapımlardan biri olan Tekken’in yeni gösterisi fazlasıyla ilgi çekecek diyebiliriz. Eğer siz de uzun süredir serinin bir hayranıysanız gösterinin resmi fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

ABD’nin Huawei ve ZTE’den tamamen kurtulması için 3 milyar dolara ihtiyacı var

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Darbe aldıkça sertleşen malzeme: Depreme karşı binalarda kullanılabilir mi?
TikTok ve ByteDance ABD'deki Yasa İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor
Tıbbi teşhis alanında devrim yaratan yapay zeka: Med Gemini nedir?
Meta soruşturması tamamlandı: Toplam ceza 898 milyon lira!
Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!