Tekmeci yobazın avukatından skandal itiraz: Müstehcen oturuyordu

Belediye otobüsünde şort giydiği için hemşire Ayşegül Terzi'ye saşdıran Abdullah Çakıroğlu'nun aldığı hapis cezasına skandal bir dilekçe ile itiraz edildi. Gerici saldırganın avukatı Şemsi Dak, itiraz dilekçesinde, "Otobüste...

Belediye otobüsünde şort giydiği için hemşire Ayşegül Terzi'ye saşdıran Abdullah Çakıroğlu'nun aldığı hapis cezasına skandal bir dilekçe ile itiraz edildi. Gerici saldırganın avukatı Şemsi Dak, itiraz dilekçesinde, "Otobüste müstehcen görüntülere sebebiyet vermesi haksız fiildir" ifadelerini kullandı. ,

İstanbul Çekmeköy'de, belediye otobüsünde hemşire Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu'nun aldığı 3 yıl 10 aylık hapis cezasına itiraz edildi. 

Terzi'ye ancak gericilerin aklına gelecek suçlamalarda bulunulan dilekçede, Çakıroğlu'na ceza verilirken "haksız tahrik" hükümlerinin uygulanması gerektiği iddia edildi. Cezada indirim yapılmamasını da hatalı buldukları belirtilen dilekçede, herkesin "genel ahlaka uymasının mecbur olduğu" iddia edildi.

Habertürk'te yer alan habere göre, Terzi'ye yaprığı suçlamalarla yetinmeyen Çakıroğlu'nun avukatı müvekkili hakkında verilen kararın kaldırılmasını talep ederken, davaya müdahil olan barolar, dernekler, birlikler, federasyonlar ve Aylin Nazlıaka'nın katılan sıfatlarının kaldırılmasını da istedi.

Terzi'nin "ikili koltuğu kaplayacak şekilde eteği kısa olduğu halde yayılarak oturduğunu" öne süren avukat Şemsi Dak dilekçesinde, Terzi'nin "müstehcen görüntü" verdiği, bu durumun da "erkeklerin dikkatini çekmesine neden olduğunu" iddia etti.

Gerici avukat Dak, "Müvekkilim tarafından kendisi uyarılmış, uyarıya aldırış etmemesi üzerine müvekkilim tarafından tekme atılmıştır. Mağdureye tekme atması elbette kabul edilemez. Ancak bilinmelidir ki her birey aynı olgunluk ve erdem seviyesinde değildir. Otobüste müstehcen görüntülere sebebiyet vermesi haksız fiildir. Haksız hareket sebebiyle toplumun çiğ fertleri nezdinde hiddet ve şiddetli elemin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Bu nedenle de 'haksız tahrik' hükümlerinin uygulanması gerekir" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Özel'in görüşmeleri devam ediyor: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ardından Mansur Yavaş ile görüşecek!
Kocaeli’deki bir fabrikada grup seks skandalı: Soruşturma başlatıldı!
Yeni bir hizmet başlatıldı: 2015 yılından sonra çocuk sahibi olanlara nakit yardımı
İmamoğlu, İstanbulluyu müjdeye boğdu: O hizmet artık sınırsız ve ücretsiz!
Farah Zeynep Abdullah İmaj yeniliği ile göz doldurdu! 'Çok yakışmış'