Teknedeki buzlukta cesedi bulunmuştu, İzmirde kadın cinayeti

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki balıkçı barınağında, bir teknenin buzluğunda 26 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin'in cesedi bulundu. İlk incelemelere göre Esgin'in boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili tekne sahibi ve iki kişi gözaltına alındı, kesin ölüm sebebi için otopsi bekleniyor.

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki balıkçı barınağında bir teknenin buzluğunda bulunan 26 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin'in cesedinin, yapılan ilk incelemelere göre boğularak öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili olarak tekne sahibi ve iki kişi gözaltına alındı, kesin ölüm sebebi için otopsi yapılması bekleniyor.

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki balıkçı barınağında bir teknenin buzluğunda cesedi bulunan 26 yaşındaki Hilmiye Tuğba Esgin'in, ilk incelemelere göre boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Olay, Bostanlı İskelesi yakınlarındaki balıkçı barınağında 6 Ağustos akşamı meydana geldi. Güvenlik güçleri, rutin kontroller sırasında bir tekneden gelen kötü koku üzerine harekete geçti. Yapılan inceleme sonucunda, teknedeki buzlukta bir kadın cesedi bulundu. Cesedin Hilmiye Tuğba Esgin'e ait olduğu tespit edildi. Savcı ve güvenlik ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu ve Esgin'in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İlk bulgulara göre, Esgin'in vücudunda kesici veya delici alet yarası bulunmazken, boğulma sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için detaylı otopsi sonucunun beklendiği kaydedildi.

Olay sonrası, tekne sahibi Şenol A., eşi Belgin A. ve bir çalışanı gözaltına alındı ve polisteki işlemleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.