Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor

Beşiktaş, bu sezon teknik direktör değişikliği sonrası çıktığı 5 maçtan da zaferle ayrıldı. Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, bu galibiyetle 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Beşiktaş, bu sezon teknik direktör değişikliği sonrası çıktığı 5 maçtan da zaferle ayrıldı. Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, bu galibiyetle 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Aynı zamanda, Beşiktaş bu sezon teknik direktör değişikliği sonrası oynadığı 5 maçta da üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Beşiktaş, sezona Şenol Güneş'in yönetiminde başladı. Ancak, deneyimli teknik direktör ayrıldıktan sonra takımın başına geçen Teknik Sorumlu Burak Yılmaz yönetimindeki ilk maçında İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.

Rıza Çalımbay'ın ardından göreve gelen Serdar Topraktepe, ilk maçında Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Çalımbay'ın ayrılmasının ardından, o dönem U19 takımını çalıştıran Serdar Topraktepe, 3 mücadelede kulübede bulundu ve Hatayspor'u deplasmanda 2-1 yenerek görevine başladı.

Beşiktaş kariyerine 3-0'lık Fatih Karagümrük galibiyetiyle başlayan Fernando Santos'un ardından, tekrar yedek kulübesinde olan Serdar Topraktepe, ikinci dönemindeki ilk mücadelesinde MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etmeyi başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fatih Terim'in Panathinaikos Serüveni Kısa Sürdü: Yeni Teknik Direktör Belirlendi!
Fenerbahçe'de milyonlarca euro israf edildi!
Hollanda, Euro 2024 için Yıldızlarla Dolu Kadrosunu Açıkladı: Wout Weghorst da Listede!
Liverpool'da 2 Ayrılık Acısı!
Fenerbahçe, Deplasmanda Galatasaray'ı Yenerek Şampiyonluk Şansını Sürdürmek İstiyor