Teknosa 76 mağazayı kapatıyor

Hürriyet'in haberine göre, Sabancı Grubu iştiraklerinden Teknosa’nın yeniden yapılanma planı çerçevesinde 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.Şirketin geçen haziran ayı içinde üst düzey bir toplantı...

Hürriyet'in haberine göre, Sabancı Grubu iştiraklerinden Teknosa’nın yeniden yapılanma planı çerçevesinde 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Şirketin geçen haziran ayı içinde üst düzey bir toplantı düzenleyerek yeniden yapılanmaya gitme kararı aldığı ve hedeflediği verimliliği sağlayamadığı mağazaları birer birer kapatmaya başlaması sektörde geniş yankı uyandırdı.

Teknosa’nın üst düzey yöneticilerinin, yeniden yapılanma planı doğrultusunda öncelikle birbirine yakın olan ve yeterince kârlı olmayan mağazaların listesini çıkardığı ve bu kapsamda 90’a yakın mağazanın belirlendiği ifade ediliyor.

İlk etapta 76 mağazanın kapatılmasına karar verilirken, haziran ayı içinde bunların 12’sinin kapatıldığı belirtildi. Geri kalan mağazaların ise kapatılma tarihleri belirlenerek, ilgili kişilere bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Türkiye'nin 'yapay zeka' raporu: 20 yılda şirket sayısı 5'ten 1.195'e çıktı!
Türkiye'de işsizlik yüzde 30 olacak: Tarih verildi!
Google fotoğraflar'a yeni özellik
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!