TELE1 sunucusundan Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan'a: İnsan şerefini korumak isterse...

Referandumda 'Hayır' oyu vereceğini açıklamasının ardından Kanal D'deki görevine son verilen İrfan Değirmenci'ye destek giderek büyüyor. Medyada bir çok isim karara tepki göstererek Değirmenci'ye destek verirken, en anlamlı destek...

Referandumda 'Hayır' oyu vereceğini açıklamasının ardından Kanal D'deki görevine son verilen İrfan Değirmenci'ye destek giderek büyüyor. Medyada bir çok isim karara tepki göstererek Değirmenci'ye destek verirken, en anlamlı destek ise TELE1 kanalında Değirmenci'nin yayın saatinde "Gün Başlıyor" programını yapan deneyimli televizyoncu Musa Özuğurlu'dan geldi. 

Farklı kanallarda aynı kuşakta yayın yapmalarına rağmen genç meslektaşınn görevine son verilmesine tepki gösteren Musa Özuğurlu, Doğan Medya Grubu'nda görev yapan bir çok gazetecinin bu skandala karşı sessiz kalmasına tepki gösterdi.

ÖZKÖK VE HAKAN NEDEN SESSİZ?

Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan'ın genç bir gazetecini görevine son verilmesi karşısında sessiz kalmalarına tepki gösteren Özuğurlu, "Aydın Doğan'a çıkıp bu yaptığınız yanlıştır diyebilir misiniz? İnsan şerefini korumak isterse bir yolunu bulur. Yoksa gerisi hikayedir" diyerek medyada ekonomik kaygıları kalmamasına rağmen baskıya teslim olan isimlerin karşısında görevini yapmaya çalışan gazetecilerin varlığını hatırlattı.

İşte Musa Özuğurlu'nun o tepkisi:

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az