Teleferik kazasında vefat eden avukat Gümüş, toprağa verildi

Antalya'daki teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Enes Gümüş'ün cenazesi Antalya'da hastane morgundan alınarak Aydın'ın Söke ilçesi Bağarası Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada Gümüş'ün ağabeyi Üzeyir Gümüş ve kardeşi Mehmet Gümüş, taziyeleri kabul etti.

Antalya'daki teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Enes Gümüş'ün cenazesi Antalya'da hastane morgundan alınarak Aydın'ın Söke ilçesi Bağarası Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada Gümüş'ün ağabeyi Üzeyir Gümüş ve kardeşi Mehmet Gümüş, taziyeleri kabul etti. Gümüş'ün cenazesi Karaaltı Mahalle Mezarlığı'na götürülerek burada kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Konyaaltı ilçesindeki Tünektepe Teleferik Tesisi'nde dün yaşanan kaza sonucu devrilen direğin çarptığı kabinde bulunan 54 yaşındaki Gümüş, yaşamını yitirdi. Gümüş'ün, ailesiyle birlikte Ramazan Bayramı tatili için Antalya'da bulunduğu belirtildi. Aynı kabinde bulunan ve yaralanan eşi Kezban ile çocukları Lütfullah (17) ve Fatih Gümüş (14) ise tedavi altında. Gümüş'ün akrabası Selim Sarıaslan, kuzeninin Söke'de yaşadığını ve avukatlık yaptığını ifade etti.

Kezban Gümüş'ün ise Bağarası Mahallesi'ndeki Hürriyet Ortaokulunda öğretmenlik yaptığını belirten Sarıaslan, "Memiş, halamın oğlu. Bayram tatili için Antalya'daki akrabalarının yanına gittiler. Tatil yaptıkları sırada teleferiğe binmişler. Maalesef kazada halamın oğlunu kaybettik. Eşi ile çocukları hastanede. Eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendik," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!