Telefonunuzun sigortası var mı? Telefon sigortaları ne kadar oldu?

Cep telefonları, modern yaşamın ayrılmaz bir parçası haline geldiğinden, bu cihazların güvenliği ve korunması giderek daha fazla önem kazanıyor. Son yıllarda cep telefonlarının fiyatlarında yaşanan artışlar ve teknolojideki gelişmeler, telefonların sigortalanmasına olan talebi artırmış durumda.

CEP TELEFONU SİGORTALARINA YOĞUN İLGİ ARTIYOR

Cep telefonları, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelirken, artan fiyatlar ve yeni özelliklerle birlikte sigorta talebi de hızla artıyor.

YÜKSEK FİYATLI TELEFONLARA YOĞUN TALEP

Cep telefonu sigortasıyla birlikte özellikle yüksek fiyatlı telefonlara olan sigorta talebi artıyor. Fiyatı 30 bin TL'nin üzerinde olan telefon sahiplerinin sigorta talebi daha yüksek.

ÖZELLİKLERE GÖRE DEĞİŞEN PRİMLER

Sigorta şirketleri, cep telefonu sigortası için geniş kapsamlı paketler sunuyor. Sigorta primleri, telefonun fiyatına, yaşına ve seçilen paketin kapsamına göre değişiyor. Örneğin, sadece ekran kırılması sigortası daha düşük fiyatlı olurken, geniş kapsamlı sigortaların prim fiyatı telefonun satış fiyatının yüzde 10 ila 20'si arasında değişiyor.

İKİNCİ EL TELEFONLARA DA SİGORTA

Bazı sigorta şirketleri, ikinci el cep telefonlarına da sigorta hizmeti sunuyor. Bu sayede üretici garantisi olmayan veya garanti kapsamı dışındaki telefonlar da güvence altına alınıyor.

PRİMLER TELEFON BEDELİNİN YÜZDE 10-17'Sİ

Cep telefonu sigortalarında senelik primler, alınacak güvenceye bağlı olarak değişiyor. Ancak genel olarak, mevcut uygulamalarda primler telefonun fiyatının yüzde 10 ila 17'si arasında değişiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Muhteşem Yüzyıl dizisi mobil oyun oldu: Tek tıkla ücretsiz oynayın!
WhatsApp'tan Yeni Bir Değişiklik Daha: Sesli Aramalar Artık Daha Kullanıcı Dostu Olacak!
Spotify'ı ücretsiz kullananlara kötü haber: O özellik ücretli oluyor!
41 Işık Yılı Uzaklıkta 'Süper Dünya' Keşfedildi
NASA'nın Psyche Uzay Aracı: Uzaydan Dünya'ya Lazer İletişimiyle Çığır Açıyor