TEM Otoyolu'nda Devrilen TIR Trafiği Kapatladı

TEM Otoyolu'nda Çatalca mevkisinde bir TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kaza nedeniyle her iki yönde bazı şeritler trafiğe kapatıldı ve trafik akışı kontrollü olarak sürdürülüyor. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

TEM Otoyolu'nda Çatalca mevkisinde meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir TIR devrildi. Olayın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edilirken, her iki yönde bazı şeritler trafiğe kapatıldı ve trafik akışı kontrollü şekilde devam ediyor.

TEM Otoyolu'nda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan bir TIR, Çatalca mevkisinde devrildi. Kaza nedeniyle her iki yönde bazı şeritler trafiğe kapatıldı ve bölgedeki trafik akışı kontrollü olarak devam ediyor.

Edirne istikametinde seyir halindeki TIR, Çatalca mevkisinde sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle refüjdeki bariyere çarparak devrildi. Devrilen aracın bir kısmı karşı yöndeki bir şeridi kapattı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Kaza nedeniyle her iki yöndeki bazı şeritler kapatılırken, trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.