Temel Karamollaoğlu’ndan Olay TV yorumu: Utanç sebebi

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, sadece 26 gün yayın yapabilen Olay TV için " Olay TV‘nin sadece 26 gün yayın hayatına devam edebilmesi ve akabinde baskılar sonucu ekran karartması; ülkemizin siyasi tarihine utanç sebebi olarak geçmiştir" dedi.

Karamollaoğlu, Olay TV'nin 26 gün önce başladığı yayın hayatına dün akşam yapılan son yayınla veda etmesine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla AKP iktidarını eleştirdi. https://tele1.com.tr/genel-yayin-yonetmeni-sarilar-canli-yayinda-acikladi-iste-olay-tvnin-kapanma-sebebi-295255/ Karamollaoğlu, "Yasaklarla mücadele edeceğiz diyerek iş başına gelen bir iktidarın döneminde, Olay TV‘nin sadece 26 gün yayın hayatına devam edebilmesi ve akabinde baskılar sonucu ekran karartması; ülkemizin siyasi tarihine utanç sebebi olarak geçmiştir" dedi.

Basın ve ifade özgürlüğü vurgusu yapan Karamollaoğlu, "Basının özgür olmadığı, gazetecilerin hapsedildiği, fikirlerin rahatlıkla ifade edilemediği bir ülkenin kalkınması da ilerlemesi de mümkün değildir" açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı yorumu: "Normalleşmenin etkileri"
Özel'e Kılıçdaroğlu'nun 'Kobani' tweeti canlı yayında soruldu!
Bahçeli’nin 17-25 çıkışı açıkça görüldüğü gibi demogojiden ibaret
Verilen ret kararı utanç meselesidir