Tenis efsanesi Rafael Nadal, kortlara veda etti!

Rafael Nadal, 2024 sezonu sonunda profesyonel tenise veda edeceğini duyurdu. 38 yaşındaki İspanyol efsane, son kez Kasım ayında Malaga’da düzenlenecek Davis Kupası Finalleri’nde İspanya adına korta çıkacak.

İspanyol tenis efsanesi Rafael Nadal, 2024 sezonu sonunda profesyonel kariyerine veda edeceğini açıkladı. 38 yaşındaki yıldız, son kez Davis Kupası Finalleri’nde İspanya adına mücadele edecek. Nadal, yaşadığı zorluklar nedeniyle bu kararı aldığını duyurdu ve sevenlerine veda etti.

İspanyol tenis efsanesi Rafael Nadal, 2024 sezonunun ardından profesyonel kariyerine veda edeceğini resmen açıkladı. Son kez Davis Kupası Finalleri'nde İspanya adına korta çıkacak olan Nadal, duygusal bir video ile kararını sevenlerine duyurdu.

38 yaşındaki yıldız sporcu, "Emekli oluyorum" diyerek uzun ve zorlu kariyerinin sonuna geldiğini belirtti. Son iki yılın kendisi için oldukça zor geçtiğini ve artık sınırlamalar olmadan oynamasının mümkün olmadığını vurgulayan Nadal, "Bu kararı almak hiç kolay olmadı, ama her yolculuğun bir sonu var ve şimdi benim için doğru zaman" sözleriyle vedasını duyurdu.

Kasım ayında Malaga'da düzenlenecek Davis Kupası Finalleri'nde son kez mücadele edecek olan Nadal, İspanyol bayrağını bir kez daha gururla taşıyacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.