Teoman: 'İlk banka hesabımı açtım, artık parayla ilgileniyorum'

Ünlü rock sanatçısı Teoman, Armağan Çağlayan’ın "Gör Beni" programında ilginç açıklamalarda bulundu. Maddiyatla ilgilenmediğini belirten Teoman, sadece birkaç ay önce ayrı bir banka hesabı açtığını ve kariyerinin son dönemine girdiği için her şeyini derli toplu yapma arzusunda olduğunu ifade etti.

Teoman, Armağan Çağlayan’ın "Gör Beni" adlı YouTube programına konuk olarak ilginç bir itirafta bulundu. Ünlü rock sanatçısı, bugüne kadar ayrı bir banka hesabı olmadığını ve maddiyatla pek ilgilenmediğini belirterek, kariyerinin son dönemine yaklaşırken artık finansal durumunu düzenleme çabası içinde olduğunu ifade etti.

Armağan Çağlayan’ın "Gör Beni" adlı YouTube programında konuk olan ünlü rock sanatçısı Teoman, takipçilerini şaşırtan açıklamalar yaptı. Teoman, bugüne kadar ayrı bir banka hesabının olmadığını belirtti. 

Daha önce maddiyatla ilgilenmediğini dile getiren Teoman, "Ben ilk banka hesabımı birkaç ay önce açtım. Neyim var, neyim yok, yeni anladım. İşin maddi tarafına hiç eğilmemiştim. Menajerimle bir ortak hesabım vardı; her şeye o bakardı. Hayatım boyunca hiçbir şeyi kontrol etmedim. Ne kadar param var diye hiç bakmadım. Ekonomiyle ilişkim hiç yoktu, şimdi yeni yeni başlıyorum. Artık parayla ilgileniyorum," şeklinde konuştu.

Teoman, kariyerinin son dönemine girdiğini vurgulayarak, "Her şeyimi derli toplu yapayım, ayakları yere basan bir adam olarak olgunluk dönemimi geçirmek istiyorum," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.