Tepebaşı'nda Otomobil ve Tramvay Çarpıştı: Maddi Hasar Oluştu

Tepebaşı'nda Yenibağlar Mahallesi'nde tramvay ile otomobil çarpıştı! Kaza sonucu maddi hasar meydana gelirken, şans eseri yaralanan olmadı. Polis inceleme başlattı, tramvay seferleri aksadı.

Eskişehir Tepebaşı'nda Yenibağlar Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Yılmaz Büyükerşen Bulvarı ile Seylap Caddesi'nin kesişiminde otomobil ile tramvay çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi ve tramvay seferleri aksadı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaza, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan Yenibağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı ile Seylap Caddesi'nin kesişiminde gerçekleşti.

Gelen bilgilere göre, dönüş yapmak isteyen bir otomobil ile SSK-Otogar seferini yapan tramvay çarpıştı.

Kazada yaralanan olmazken, hem otomobilde hem de tramvayda maddi hasar meydana geldi. Tramvay seferleri aksadı ve araç trafiğinde yoğunluk oluştu.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaza, özellikle şehir içi toplu taşıma trafiğini etkileyerek yolcuların seyahat planlarını aksattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan olmadığını teyit etti. Kazanın nedeniyle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.