"Terim galibiyetlere doymuyor! 2 kez galip gelen Terim; sevinç gösterileriyle bunu kutladı"

"Olympiakos kuvvetli bir takım, rakiplerimize saygımız var ama rakiplerimizin bizlere de saygılı davranmasını sağlayacak oyunlar çıkarmamız lazım" diyen Fatih Terim'in 2. galibiyetini kutlaması sosyal medyaya yansıdı! Fatih Terim galibiyetlerle gündemde.. Kazanmaya doymayan adam..

"Olympiakos güçlü bir takım, rakiplerimize saygı duyuyoruz ama rakiplerimizin de bize saygı duymasını sağlayacak oyunlar oynamalıyız." diyen  Fatih Terim'in ikinci zafer partisi sosyal ağlarda görüldü!

Fatih Terim galibiyetlerle gündemde kalmaya devam ediyor. Kazanmaya doyamayan bir Fatih Terim!

Yunan takımı Panathinaikos'un teknik direktörlüğüne getirilen Fatih Terimi, Yunan spor dergilerinde bu tür manşetlerle haberleşti. Yunan basını, Fatih Terim'in, geçen hafta Yannena'yı (2-0) yenen Panathinaikos'un dün Panatelikos'u 2-1 yenerek ligde zirveye yerleşmesine çok sevindiğini ancak Terim'in: "Çok daha iyi olmamız lazım" demesi daha çok başarıya koştuğunu  gösterdi.

AYRICA ŞUNU DA KAYDETTİ!

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Terin şunları söyledi: “Kendimize güvenmeliyiz. Artık takım lideri oldum. Bütün oyuncularımla açıkça konuşuyorum. Ben onların arkasından hiçbir şey söylemem. Takım, takım halinde oynamalı ve kazanmalıdır.

"HER ŞEYİNİZİ VERMEMEK" DİYE BİR ŞEY YOKTUR.

Kulüp sahibinin ve ben dahil her oyuncunun sloganı bu olmalıdır. Hemen hemen tüm gazetelerde "Birlikte oynanan son iki maça saygı duyalım ve ona göre davranalım" şeklinde ifadeler yer aldı. Terim, Panathinaikos'un son iki başarısına rağmen, 10 Ocak'ta oynanacak Olympiakos Yunanistan Kupası maçını da çok önemli bulduğunu ifade etti. Terim'in "Her kupa çok önemli, Olympiakos güçlü bir takım, rakiplerimize saygı duyuyoruz ama rakiplerimizin de bize saygılı davranmasını sağlayacak oyunlar yaratmalıyız" açıklamasında Yunan basınında taraftarların, taraftarların sömürülüyor. Terim'e. Yunan televizyon kanalları, haber siteleri ve sosyal medya, Terim'in 2-1'i ve galibiyet golünü kutladığı videoları da paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig'de Beşiktaş Evinde Hatayspor'u Ağırlıyor: Tarafların Son Maçtaki Hedefleri Belli!
Sergen Yalçın: Antalyaspor, Sezonu Galibiyetle Kapattı ve Yeni Sezona Odaklandı!
Trabzonspor'un Yeni Hedefi: Altay Bayındır Transferiyle Güçlü Kadro Oluşturuyor
Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!