Teröristler TUSAŞ’a gasp ettikleri ticari taksi ile geldi!

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında, iki saldırganın gasp ettikleri 06 JMT 07 plakalı ticari taksiyle olay yerine geldikleri ortaya çıktı.

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında, iki saldırganın gasp ettikleri 06 JMT 07 plakalı ticari taksiyle olay yerine geldikleri ortaya çıktı. Saldırıyı düzenleyen teröristlerin taksiyi gasp ettikten sonra TUSAŞ'a doğru ilerledikleri tespit edilirken, taksi şoförü M.A.'nın akıbeti ise hala belirsizliğini koruyor. Güvenlik güçleri kayıp taksi şoförüne ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

TUSAŞ NEDİR?

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ), Türkiye'nin savunma, havacılık ve uzay sektöründe faaliyet gösteren en önemli şirketlerinden biridir. TUSAŞ, savaş uçakları, helikopterler, insansız hava araçları (İHA), uydu sistemleri ve çeşitli savunma projelerinde yer alarak, yerli ve milli teknoloji üretiminde büyük rol oynamaktadır. Türkiye'nin savunma gücüne stratejik katkılar sunan şirket, hem yurt içinde hem de uluslararası arenada önemli projelere imza atmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.