Teröristlerin Saldırı Öncesi Görüntüleri Ortaya Çıktı! Dikkat Çekmemek İçin El Ele Gezmişler

Ankara'da TUSAŞ'a yönelik terör saldırısını gerçekleştiren teröristlerin saldırı öncesine ait görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırganların dikkat çekmemek amacıyla el ele tutuşarak şehir merkezinde dolaştıkları anlar görüldü.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) tesisine yönelik terör saldırısında 5 şehit verilirken, 22 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyı gerçekleştiren biri erkek, biri kadın iki teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ayrıca, saldırı öncesinde teröristlerin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, dikkat çekmemek için teröristlerin el ele tutuşarak ilçe merkezinde dolaştıkları anlar kaydedildi.

TUSAŞ NEDİR?

Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ), Türkiye'nin savunma sanayisinde faaliyet gösteren önemli bir kuruluştur. TUSAŞ, uçak, helikopter, insansız hava aracı ve uydu sistemleri gibi ileri teknoloji savunma projelerini geliştirmek ve üretmek amacıyla kurulmuştur. Savunma sanayisinin en kritik aktörlerinden biri olan TUSAŞ, yerli ve milli savunma sanayiinin güçlenmesinde kilit rol oynamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.