Terörle mücadelede kararlılık! GÜRZ-15 operasyonları hız kesmeden devam ediyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde IŞİD’e yönelik düzenlenen GÜRZ-15 operasyonlarında 88 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı. Operasyonlar 5 gündür aralıksız devam ediyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, 23 ilde IŞİD terör örgütüne yönelik "GÜRZ-15" operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlar, Adana, Ankara, Antalya, Bingöl, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hatay, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Manisa, Ordu, Sakarya, Siirt, Sivas ve Tekirdağ’da gerçekleştirildi.

88 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Bakan Yerlikaya, operasyonların son beş gündür devam ettiğini ve bu süreçte 88 şüphelinin yakalandığını belirtti. IŞİD terör örgütüne karşı yürütülen bu operasyonlar, örgütün Türkiye'deki yapılanmasına büyük bir darbe vurdu. Operasyonlar, terörle mücadelede kararlılığın bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

OPERASYONLAR KOORDİNELİ ŞEKİLDE YÜRÜTÜLDÜ
Yerlikaya, operasyonların savcılar tarafından koordine edildiğini ve kahraman polisler tarafından başarıyla gerçekleştirildiğini vurguladı. Operasyonlara katılan tüm güvenlik güçlerine teşekkür eden Yerlikaya, "Terör odaklarının hiçbirine göz açtırmayacağız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Milletimizin duası ve desteğiyle yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz," dedi.

MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR
Bakan Yerlikaya, Türkiye’nin terörle mücadelesinde kararlılığını vurgularken, operasyonların süreceğini ve halkın güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. GÜRZ-15 operasyonu, güvenlik güçlerinin terör örgütü IŞİD’e karşı mücadelesinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.