Test yaptırmaya giden koronavirüs temaslısına para cezası

Koronavirüs testi yaptırmaya giden ve ambulans verilmeyen temaslıya "evinde karantinada olması gerektiği" nedeniyle 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

 

Karabük’te saatler sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında Kardemir kavşağında denetim yapan ekipler, içinde yolcu bulunan bir taksiyi durdurdu. HES kodu sorgulaması yapan ekipler, Gülbahar T. isimli yolcunun koronavirüs temaslısı olduğunu ve evinde karantinada olması gerektiğini tespit etti. Taksiden indirilen Gülbahar T., ambulans ile hastaneye gittiğini, kocasının rahatsız olduğu için temaslı olduğunu, dönüşte de "ambulans için 3-4 saat beklemesi" gerektiği için taksiyle döndüğünü ifade etti. Gülbahar T.'ye kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

Gülbahar T., yapılan işlemlerin ardından çağrılan ambulansla evine gönderildi. Gülbahar T., birisiyle temasının olup olmadığı yönündeki soruyu, "Beyim rahatsızdı. Ama Allah’a şükür bir şey çıkmadı. Onla teması kesmedim de test yaptırmaya gittim" dedi. Koronavirüs temaslısı kadın, ambulans isteyip istemediğinin sorulması üzerine, "Ambulans istedim. 3 - 4 saat beklerseniz dediler. Evde de hastam var" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış