Tetikçi Küçük: Sadece Doğan Grubu’nda değil tüm ana akım medyada temizlik olacak

AKP’nin yayın organı Türkiye Gazetesi yazarı tettikçi Cem Küçük bugünkü yazısında medya organlarında büyük bir temizlik olacağını iddai etti

AKP’nin tetikçi gazetecilerinden olan Cem Küçük Doğan Medya Grubunu’nun Demirören Grubuna satılması sonrası kaleme aldığı yazısında diğer medya organlarında ’temizlik olacağını’ iddia etti
Cem Küçük’ün bügünkü yazısı:

Buradan tüm okurlarıma bilerek taahhüt ediyorum ki, 22 Mart devrimini izleyen 6 aylık süre içinde Türk anaakım medyasında Eski Türkiye’nin tortusu bile kalmayacak. Sadece Doğan Medya bağlamında değil tüm Türk anaakım medyasında önümüzdeki 6 ay içinde büyük bir temizlik olacak.

Daha önce yazdığım gibi ismi cismi ve hiçbir etkisi olmayan ama Eski Türkiye yandaşı gazeteciler Milliyet-Vatan örneğindeki gibi devam edebilir ama ismi Eski Türkiye ile ve eski patron Aydın Doğan ile özdeşleşmiş ve kamuoyunda tanınan gazeteciler yeni dönemde tasfiye edilecektir. 28 Şubat, 27 Nisan ve 17-25 Aralık darbelerini doğru bulmuş ya da 7 Haziran öncesi-sonrası PKK’ya destek vermiş tüm isimler ya onurlarıyla tazminatlarını alıp ayrılacaklar veya açıkça kovulacaktır. Bu hemen değil ama 6 ay içinde peyderpey olacak ve devrim süreci nihayete erecektir. Yeni Türkiye galip gelecektir. Macun tüpten çıkmıştır ve artık geri dönüş mümkün değildir.

Ayrıca şu anki siyasi pozisyonu ne olursa olsun 28 Şubat’ı, 27 Nisan’ı ve 17-25 Aralık’ı desteklemiş tüm medya adamları yürümekte olan 3 ayrı soruşturma kapsamında kesinlikle yargılanacaktır. Bunu temenni değil bilgi olarak yazıyorum.

Hep yazdığım gibi 28 Şubat’ın medya ayağı soruşturması yakında geliyor. Önce 28 Şubat darbecileri 13 Nisan’da ağırlaştırılmış müebbetleri yiyecek ve kanun gereği tutuklanacaklar. Sonra 28 Şubat askerî darbesi döneminde yaptığı yayınlarla bu darbeye zemin hazırlayan tüm gazeteciler, yani 28 Şubat’ın medya ayakları yargılanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı