Tezkere görüşmelerine Erdoğan da katılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu’nda cumartesi günü yapılacak Irak ve Suriye tezkeresi görüşmelerine katılacak.Irak ve Suriye tezkeresi yarın Genel Kurul’da oylanacak. Tezkerede terör ile Irak ve Suriye’nin...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu’nda cumartesi günü yapılacak Irak ve Suriye tezkeresi görüşmelerine katılacak.

Irak ve Suriye tezkeresi yarın Genel Kurul’da oylanacak. Tezkerede terör ile Irak ve Suriye’nin toprak bütünlüğüne vurgu yapıldı. Yarın saat 16:00’da başlayacak tezkere görüşmelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon konusunda Hükümete verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasını öngören Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Tezkere, Meclis’te, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a sunuldu.

Başbakan Binali Yıldırım’ın imzasıyla gönderilen tezkerede, “Türkiye’nin güney kara sınırlarına mücavir bölgelerde yaşanan gelişmeler ve süregiden çatışma ortamının milli güvenliğimiz açısından taşıdığı risk ve tehditler artarak devam etmektedir.'' ifadesine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Cübbeli Ahmet Hoca'dan İsmailağa Cemaati'ne Sert Eleştiri: 'Hakkımı Haram Ediyorum'
Beyaz Et İhracatında Kısıtlama Kararı Sektörde Endişe Yarattı: CHP'den Tepki
Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın Tahliye Talebi: Sağlık Raporu Bekleniyor
Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü Çoban Buluşması Ekrana Kilitledi!
TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor