TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, FIFA'nın İstanbul'da Merkez Açmasını Önerdi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni sezon öncesi Dış İlişkiler Kurulu ile toplandı. Toplantıda FIFA Başkanı Infantino'nun Türkiye'nin Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri'nde liderlik potansiyeline sahip olduğunu söylediğini belirtti. Ayrıca, FIFA'nın İstanbul'da merkez açmasını önerdi.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni sezon öncesi Dış İlişkiler Kurulu ile Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya geldi. Toplantıda FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun Türkiye'nin Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri'nde liderlik potansiyeline sahip olduğunu belirtti ve İstanbul'da bir FIFA merkezi açılmasını önerdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni sezon öncesinde TFF Dış İlişkiler Kurulu ile toplantı düzenledi. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Hacıosmanoğlu'nun yanı sıra TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, 2. Başkan Vekili Fuat Göktaş, Genel Sekreter Abdullah Ayaz ve Dış İlişkiler Kurulu Başkanı Mehmet Emin Birpınar ile üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değerini artırmak için iyi bir çalışma dönemi geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. FIFA Başkanı Gianni Infantino ile gerçekleştirdikleri toplantının detaylarını paylaşan Hacıosmanoğlu, Infantino'nun Türkiye'nin Balkanlar ve Türk Cumhuriyetleri'nde liderlik potansiyeline sahip olduğunu söylediğini aktardı. Hacıosmanoğlu, FIFA'nın İstanbul'da bir merkez açması önerisinde bulunduklarını ve bu merkezle bölge ülkelerinin İstanbul'a gelerek FIFA Başkanı'nın da burada çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

Hacıosmanoğlu, Dış İlişkiler Kurulu'nun dünya futboluna yön verme hedefini vurgulayarak, bu süreçte Mehmet Emin Birpınar'ın liderliğine güvendiğini ve uluslararası alanda önemli çalışmalar yapacaklarını belirtti. Ayrıca, Infantino ile yapılan görüşmenin içeriğini Cumhurbaşkanı'na aktardığını ve görüşmenin olumlu karşılandığını ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.