TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Paris’te FIFA Başkanı Infantino ile birleşti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, yeni hamleler yaptı. Son dakika! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
FIFA'nın Paris'teki genel merkezinde düzenlenen toplantıya TFF Yönetim Kurulu üyeleri Ceyhun Kazancı ve Lale Cander, FIFA Genel Sekreteri Mattias Grafström ve Avrupa Konfederasyonu Başkanı Elkhan Mammadov da
katıldı.

FIFA Başkanı Infantino, Hacıosmanoğlu'nu TFF Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı bir kez daha kutladı ve başarılar diledi. Oldukça sıcak bir havada gerçekleşen bu toplantıda FIFA Başkanı Infantino, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'na Türkiye gibi büyük ve güçlü bir ülkenin bölgesinde bulunmasının önemini vurgulayarak, Türkiye'nin bölgeye liderlik etme çabalarına odaklanmanın önemli olduğunu söyledi. ve dünya futbolu nedeniyle FIFA ile TFF arasındaki iş birliği sona ermiştir.
bunun çok önemli olduğunu söyledi.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu da TFF ile FIFA arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için çalışmalara başladıklarını söyledi. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ayrıca, ülkede futbolun tanıtılması ve dünya futboluna Türkiye, bölge ve dünyadaki tüm futbol ortaklarıyla iş birliği içinde, adil ve hakkaniyetli bir şekilde katılması ve güven ortamının sağlanması için mümkün olan her şeyi yapacaklarını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.