TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu, Manisa'da şaşırtan manzara

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Manisa FK'yı ziyaretinde tesisin çevresindeki olumsuz durumu eleştirdi. Engelleri aşarak tesise girmelerinin ardından, "Bu görüntüler çok çirkin" diyerek yetkililerle görüşeceğini belirtti.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Manisa FK'nın Fikri Bayrıl Tesisleri'ni ziyaret ederek tesisin çevresindeki olumsuz durumu gündeme getirdi. Engelleri aşarak tesise girmeleri gerektiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, bu manzaraların Türkiye'ye yakışmadığını ifade etti ve yetkililerle görüşme yapacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Manisa FK'yı Fikri Bayrıl Tesisleri'nde ziyaret etti. Hacıosmanoğlu'nu, kulüp başkanı Yasemin Buket Aktan ve beraberindeki heyet karşıladı.

Ziyaret sırasında tesisin çevresinde yapılan çalışmalara dikkat çeken Hacıosmanoğlu, bu durum karşısında hayretini gizleyemedi. Engelleri aşarak tesise girdiklerini belirten Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu durumu anlamakta zorlanıyorum. Bugün yetkililerle bu konuyu görüşeceğim. Burası ne Türkiye'ye ne de ulaşmayı hedeflediğimiz barış ve kardeşlik atmosferine yakışıyor. Futbola katkı sağlanmasını bekliyoruz. Bu görüntüler oldukça çirkin. Yetkililerle bu konuda bir görüşme yapacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.