TFF Başkanı Nihat Özdemir'den seyirci açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantının ardından açıklamalar yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantının ardından açıklamalar yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen TFF Başkanı Nihat Özdemir'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • "Maalesef şu ana kadar beIN Sports ile anlaşmaya varamadık.
  • beIN Sports'un TFF ile yapmış olduğu sözleşmenin tüm maddelerine uymasını bekliyoruz. Bununla ilgili ihtarnameyi de TFF göndermiş bulundurmaktadır.
  • Localarda taraftar almaya başladık ancak bu yeterli değil. İstediğimiz, UEFA'nın da isteği olan yüzde 30 kapasiteyle oynamak istiyoruz.
  • Başakşehir ve Sivasspor'un gelecek hafta Avrupa maçları var. Bu maçların ve milli maçların yüzde 30 kapasiteyle oynanmasını istiyoruz. Bunun için Sağlık Bakanlığı'na talebimizi ilettik.
  • Kulüplerimiz pandemi sonrası çok ciddi bir dönemden geçiyorlar. Kulüpler Birliği ve TFF olarak ortak çalışma yaparak spor yasasına dair bazı madde değişikliği yapılmasını istemekteyiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş Transfer Hamlesi: Marco Reus Hedefte
Galatasaray, Orta Saha Güçlendirme Peşinde: Casemiro Transferi İçin Hamle Yapıyor!
Arda Güler, La Liga'da ilk sezonunda şampiyon oldu!
Beşiktaş, 23 yıl sonra ilk kez yeni bir teknik direktörle anlaştı
EuroLeague'den Fenerbahçe Beko'ya ve Monaco'ya ceza yağdı