TFF Başkanı Özdemir'den yabancı kuralı için açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yeni yabancı kuralına ve önümüzdeki sezon maçların seyircisiz oynanma duruma ilişkin açıklamalar yaptı. Ana hedeflerinin seyircili oynayabilmek olduğunu belirten Özdemir önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir, yeni yabancı kuralına ve önümüzdeki sezon maçların seyircisiz oynanma duruma ilişkin açıklamalar yaptı. Ana hedeflerinin seyircili oynayabilmek olduğunu belirten Özdemir, yeni yabancı kuralına ilişkin "TFF, kararı aldı ve uygulayacak. Birçok kulübümüz Tahkim'e gitti. Değişik bir karar çıkarsa, tabii ki oturup gözden geçireceğiz. Fakat, Tahkim Kurulu yönetimi onarsa, müracaatları reddederse 2020/21 sezonu 8 yabancıyla oynanacak." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, federasyon tarafından alınan yeni yabancı kuralına ve önümüzdeki sezonun seyircili oynanıp oynanmayacağına dair açıklamalarda bulundu.

Özdemir'in açıklamaları şu şekilde:

"Ana hedefimiz 2020/21 sezonunu seyircili oynatabilmektir. Stadyumların tam kapasitesinin kullanılmasını zor görüyorum. %40, %35 kapasiteyle seyircili oynatmak en büyük hedefimiz. Devletimizin izni de gerekli." "TFF, kararı aldı ve uygulayacak. Birçok kulübümüz Tahkim'e gitti. Değişik bir karar çıkarsa, tabii ki oturup gözden geçireceğiz. Fakat, Tahkim Kurulu yönetimi onarsa, müracaatları reddederse 2020/21 sezonu 8 yabancıyla oynanacak." "Türk futboluna önem verdiğimiz kadar, altyapıdan gelene de önem veriyoruz. FFP'ye göre kulüpler maddi durumlarını ayarlamalılar. Altyapıya yönelmeliler. Hepsini düşündük. Kolay yoldan '11 yabancı oynatayım' diyorlar. TFF, buna 'Hayır' dedi ve dur demesini bildi"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Okan Buruk Transfer Bombası! "Gelecek Sene Bizimle Olacak!"
Şenol Güneş Yeşil Sahalara Geri Dönüyor: Yeni Durağı Belli Oldu!
Eski Galatasaray Hocası Beklenmedik Kararla Gündemde: Torrent Meksika'da!
Beşiktaş'tan Yeni Teknik Direktörden Sonra 116 Milyon Euroluk Golcü Transferi!
Alex de Souza Türkiye'ye Geri Dönüyor, Yeni Takımı Şaşırttı!