TFF, Gökhan Gönül'ü resmen açıkladı

TFF, Gökhan Gönül'ü Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olarak atadı. 66 kez A Millî forması giymiş deneyimli futbolcu, kariyerinde Fenerbahçe, Beşiktaş ve diğer kulüplerde önemli başarılar elde etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gökhan Gönül'ü Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olarak atadığını açıkladı. Gökhan Gönül, A Millî Takım formasını 66 kez giymiş ve 2016 Avrupa Şampiyonası'nda yer almış bir futbolcu. Kariyerine Bursa Yolspor'da başlayan Gönül, Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor gibi önemli kulüplerde profesyonel olarak futbol oynamıştır. Süper Lig tarihinde en çok maça çıkan oyunculardan biri olan Gönül, Fenerbahçe ile 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 3 Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştır.

39 yaşındaki Gökhan Gönül, bu yıl Mart ayından beri Ümit Milli Takım’da yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu. TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Gönül’ün uluslararası tecrübesi ve vizyoner bakış açısıyla doğru bir seçim olduğunu belirtti. Gökhan Gönül, yeni görevine dair yaptığı açıklamada, Ay-Yıldızlı formanın her kademesinin büyük bir sorumluluk getirdiğini vurguladı. Futbolculuk kariyerinde edindiği deneyimlerle genç oyuncuların gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediğini ifade etti. Gönül, oyuncu grubuyla olan yakın çalışmasının da avantaj sağlayacağına inandığını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.