TFF 'maksadını aştı' diyerek eleştirdiği Zeydan Karalar'dan Federasyona ikinci salvo

Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükselmesi için çağrıda bulunan Zeydan Karalar'a, TFF, "İfadeleri maksadını aşmaktadır" sözleriyle karşılık vermişti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Karalar ''Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkmasını istemek, bu konuda görüş iletmek her Adanalı kadar benim de hakkımdır. Bu doğrultuda Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşmemiz olmamıştır. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da alacağı her karara saygılıyız.'' dedi.

Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükselmesi için çağrıda bulunan Zeydan Karalar'a, TFF, "İfadeleri maksadını aşmaktadır" sözleriyle karşılık vermişti. TFF'nin açıklamasına yanıt veren Karalar, "Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkmasını istemek, bu konuda görüş iletmek her Adanalı kadar benim de hakkımdır" dedi. Söz konusu açıklamyı değerlendiren ABB Başkanı Karalar, "Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkmasını istemek, bu konuda görüş iletmek her Adanalı kadar benim de hakkımdır. Bu doğrultuda Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşmemiz olmamıştır. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da alacağı her karara saygılıyız" dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Adana'da polisler baskını sete yaptı! Vatandaş dizi çekimini yine gerçek sandı!

Spor Haberleri

Türk Kadın Hakemler Avrupa Hentbol Arenasında Zirvede: EHF 2024 Finali!
Ziraat Türkiye Kupası’nda, finalde Beşiktaş'ın rakibi belli oldu
Hull City, Rosenior'un Ayrılmasının Ardından Tim Walter'ı Teknik Direktörlük İçin Gündemine Aldı
Rudy Gobert, NBA'de Sezonun En İyi Savunma Oyuncusu Seçildi!
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de Final Four'a yükseldi