TFF, VAR kayıtlarının yayınlanacağı tarihi açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de sahada incelenen VAR kayıtlarının sesli ve görüntülü olarak kamuoyuna sunulacağını duyurdu.VAR kayıtları, TFF YouTube kanalında yayınlanacak.

Trendyol Süper Lig'de VAR sisteminin daha şeffaf hale getirilmesi amacıyla yapılan duyuru, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından güncellendi. TFF'nin yaptığı açıklamaya göre, 26. haftadan itibaren sahada incelenen VAR kayıtları, sesli ve görüntülü olarak kamuoyuyla paylaşılacak.

TFF, bu bilgilendirmeyi resmi kanallar aracılığıyla duyurdu. Açıklamada, Süper Lig'in 26. haftasına ilişkin VAR kayıtlarının 20 Şubat Salı günü saat 20.00'de Türkiye Futbol Federasyonu YouTube kanalında yayınlanacağı belirtildi. Bu uygulama, maçlardaki tartışmalı pozisyonların daha şeffaf bir şekilde değerlendirilmesine ve futbolseverlerin bilgilendirilmesine olanak sağlayacak.

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 26. haftası, bu akşam Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmanın ardından sona erecek. Bu adımın, Türk futbolunda daha fazla şeffaflık ve adil bir ortamın oluşturulmasına katkı sağlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ahmet Çakar Galatasaray Fenerbahçe derbisi açıkladı!
Kayserispor, Konyaspor Beraberliğiyle Ligde Kalışını İlan Etti!
Duckens Nazon, Konyaspor Maçında Gördüğü Kırmızı Kart Sonrası Özür Diledi
Sinan Engin derbinin sonucunu biliyor mu?
Galatasaray, Raphael Varane ile anlaştı: 51 milyon euroluk yıldız geliyor