TFF ve Kulüplerin Riyad Toplantısı Son Buldu

RİYAD - Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da planlanan ancak ileri bir tarihe ertelenen Turkcell Süper Kupa maçıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Galatasaray ile Fenerbahçe kulüpleri arasındaki toplantı sona erdi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilmesi planlanan, ancak ileri bir tarihe ertelenen Turkcell Süper Kupa maçıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri arasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Riyad'daki TFF kafilesinin konakladığı otelde gerçekleştirilen toplantı, kulüp başkanları ve yöneticileri arasında yoğun bir atmosferle sona erdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile beraber kulüp yöneticileri, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Toplantı sonrasında başkan ve yöneticilerin morallerinin düşük olduğu gözlemlendi. Süper Kupa maçının ertelenmesi, kulüp yetkililerini olumsuz etkilemiş gibi görünüyor. Şimdi, futbolseverler, maçın ileri bir tarihe ertelenmesine dair detayları merakla beklemeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türk Hakem Emin Moğulkoç, Berlin'deki Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Görev Alacak
Carlo Ancelotti: Sezonda Şaşırtıcı Performans Sergileyen Futbolcuları Değerlendirdi
Aziz Yıldırım konuştu: "Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim"
Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, FIVB Milletler Ligi'nde Antalya'da Mücadeleye Hazır!
Galatasaray'da başkan adayları renklerini belirledi