TFF’den Buruk’a geçmiş olsun mesajı geldi

Apandisit rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılarak ameliyat olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bir açıklama yapıldı.

Apandisit rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılarak operasyon geçiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) geçmiş olsun mesajı yayımlandı. Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sağlık durumu hakkında duyduğu endişeyi dile getirerek, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını ve sahalara geri dönmesini temenni etti.

"EN KISA SÜREDE SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI TEMENNİ EDİYORUZ"

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesi üzerinden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sağlığı konusuna ilişkin yapılmış olan açıklamada, "Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ani gelişen apandisit rahatsızlığı yüzünden hastaneye kaldırıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Başarılı bir operasyon geçiren Okan Burak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz," ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.