TGB'den İstanbul Üniversitesi Güvenlik Müdürü'ne ziyaret!

Kenan Arslan TGB'nin yaptığı çalışmalara, izlediği siyasete okul yönetimi, emniyet güçleri ve güvenlik birimi olarak çok olumlu yaklaştıklarını ve üniversitemizin tüm bileşenleri olarak teröre karşı birlikte mücadele etmemiz...

Kenan Arslan TGB'nin yaptığı çalışmalara, izlediği siyasete okul yönetimi, emniyet güçleri ve güvenlik birimi olarak çok olumlu yaklaştıklarını ve üniversitemizin tüm bileşenleri olarak teröre karşı birlikte mücadele etmemiz gerektiğini belirtti. Arslan Türkiye Gençlik Birliği'nin öğrenciler nezdinde önemli bir yere sahip olduğunu ve bu noktada Türkiye Gençlik Birliği'ne önemli görevler düştüğünü belirtti.

Türkiye Gençlik Birliği İstanbul il Başkanı Okan Özkan, yapılan görüşmede, ABD destekli terör örgütlerine karşı din, mezhep ayrımı olmadan güvenlik güçleri, öğretmenleri, öğrencisi ile topyekün mücadele etmek zorunda olduğumuzu belirtti.

Özkan, "Yaşanan terör olayları ve IŞİD tarafından yayınlanan, içinde Üniversitemizin bulunduğu görsel üniversite gençliği üzerine korku salmayı ve gençliği yıldırmayı hedeflemiştir. Üniversitemizde yaratılmaya çalışılan bu korku iklimi güvenlik güçlerimiz ve okul güvenliğimizin aldığı önlemlerle dağıtılmaktadır" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!
Soğuk Havayı Seven Mucize Bitki: -19 Derecede Büyüyor, 2 Metreye Ulaşıyor, Hem Ucuz Hem de Verimli
Türkiye’nin en genç ve en yaşlı ili belli oldu: Bakın en genç il neresi oldu?
Resmi Gazete'de bugün: 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları