"The Batman Part II" Senaryosu Tamamlandı: Büyük Bekleyiş Sona Eriyor!

Matt Reeves’in yönettiği ve Robert Pattinson’ın başrolde olduğu "The Batman" serisinin merakla beklenen ikinci filmi için senaryo tamamlandı. Film, heyecan verici yeni detaylarla 2025'te izleyiciyle buluşacak!

"The Batman" spin-off dizisi "The Penguin"in galasının ardından Matt Reeves, "The Batman Part II" filminin senaryosunun tamamlandığını doğruladı.

 

Robert Pattinson'ın Batman/Bruce Wayne rolüne geri döneceği "The Batman Part II" Ekim 2026'da vizyona girecek ve çekimlerinin gelecek yıl başlaması planlanıyor. EW ile konuşan Reeves, senaryonun tamamlandığını açıkladı.

"The Penguin"in baş yapımcısı olan Reeves, dizinin iki Batman filmi arasında köprü görevi üstleneceğini, Penguin karakterinin ikinci filmi başlatmakta önemli bir rol üstleneceğini de ekliyor: "Oz, filmin giriş noktalarından biri haline geldi. Bu konuda çok heyecanlı olduğumuzu söylemek dışında size işin bundan sonra nereye gideceğini söyleyemem."

"The Batman" serisinin ikinci filmiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri de filmin görüntü yönetmeninin kim olacağı. Reeves ilk filmde, "Rogue One", "Dune" ve "The Creator" gibi çalışmalarıyla beğeni toplayan ve "yeni Roger Deakins" olarak anılan Oscar ödüllü Avustralyalı görüntü yönetmeni Greig Fraser ile çalıştı.

Fraser'ın çalışması, sinematografisiyle büyük beğeni toplayan ilk film için kritik öneme sahipti ancak Reeves, Collider'a Fraser'ın gelecek film için müsait olup olmayacağından emin olmadığını söylüyor:

"Henüz bilmiyorum. Kesinlikle zamanlamanın buna uygun olacağını umuyorum, ama aslında bilmiyorum. Henüz bunu bildiğimiz yerde değiliz. Umarım durum bu olur, çünkü onunla çalışmayı seviyorum. Bence o en iyisi. Aslında o da diziye biraz dahil oldu çünkü yola çıkıp kendi görsel sesimizi bulduğumuzda DNA'nın aynı olduğundan emin olmak istediğimi söyledim."
Matt Reeves geçtiğimiz günlerde "The Batman" üçlemesinin planlar dahilinde ilerlediğini de açıklamıştı. Ancak ikinci film, eğer herhangi bir ertelenme yaşamazsa, ilk filmden tam dört yıl sonra vizyona girmiş olacak. Bu durumda üçlemenin tamamlanması da uzun zaman alacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.