The Flash filmi ile evren sıfırlanacak

The Flash filmi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Görünen o ki Warner Bros DC sinematik evrenini sıfırlamanın peşinde.

Warner Bros DC sinematik evrenini biraz aceleye getirdi. Vizyona giren Justice League filminin büyük bir hayal kırıklığı yaratmasından sonra Batman ve Superman gibi ikonik karakterler kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına zemin hazırladı.

Bir şekilde bu çıkmazı avantaja çevirmeye çalışan DC kararını verdi. Önümüzdeki dönemde vizyona girecek olan The Flash ile birlikte DC sinematik evrenine bir reset atılacak.

Bu reset sonrasında tamamen farklı bir DC evreniyle karşı karşıya kalacağız. Fakat Aquaman ve Wonder Woman gibi popüler karakterler muhtemelen yoluna devam edecektir.

Geçtiğimiz günlerde bir etkinliğe katılan The Flash filminin yapımcısı Barbara Muschietti bazı açıklamalarda bulundu. Muschietti konu ile ilgili yaptığı açıklamada filmde çok fazla karakter bulunduğunu ve bu karakterlerin evreni resetlemek için gerekli olduğu vurgusunda bulundu.

Yani Flash filmiyle birlikte DC evrenindeki dengeler tamamen değişecek diyebiliriz. Böylece DC sinematik evrenini sil baştan yeniden kurabilecek. Eğer beğenmezlerse Flash sayesinde evreni bir kez daha resetleyebilirler.

DC çizgi romanlarını takip edenlerin de bildiği üzere Flash’ın böyle bir özelliği bulunuyor. Yani geçmişe gidip tek bir çöpün yerini bile değiştirse gelecekte çok farklı olaylar gerçekleşiyor. Dolayısıyla DC’nin elinde güçlü bir koz var denilebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

1300 TL değerindeki oyun ücretsiz! Ancak oyun Türkiye dahil 10 ülkede yasaklı: İşte sebebi
TikTok, YouTube'a rakip olma yolunda: Test süreci başladı
iOS 17.5 Güncellemesiyle Ortaya Çıkan Sorun: Eskiden Silinen Fotoğraflar Geri Mi Dönüyor?
Yapay Zeka Devrimi: ChatGPT-4o'nun Etkisi ve Tartışmalar
NASA Keşfi: WASP-193b Ötegezegeni 'Pamuk Şeker' Gibi Hafif ve Kabarık