The Handmaid's Tale'in 2. sezonu başladı!

Margare Atwood'un bol ödüllü ve çok satanlar listesine giren aynı adlı kitabından uyarlama drama dizisi The Handmaid's Tale geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla 8 dalda Emmy ve 2 dalda Altın Küre ödülü almıştı. Distopik bir dünyada...

Margare Atwood'un bol ödüllü ve çok satanlar listesine giren aynı adlı kitabından uyarlama drama dizisi The Handmaid's Tale geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla 8 dalda Emmy ve 2 dalda Altın Küre ödülü almıştı. Distopik bir dünyada geçen ve damızlık kadınların direnişini konu edinen dizinin 2. sezonunun iki bölümü bugün itibariyle BluTv'de seyirci tarafından izlenebilecek. 

Ödüle doymayan ve ülkemizde de ilgiyle takip edilen dizinin konusu ise şöyle;

Amerika Birleşik Devletleri’nin parçası olan Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alıyor. Çevresel felaketler ve düşen doğum oranları karşısında, Gilead kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilmektedir. Offred (Elisabeth Moss) son kalan doğurgan kadınlardandır ve Komutan'ın evinde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Hizmetçi kadınlar bu harap edilmiş dünyada popülasyonu arttırmak için damızlık olmaya zorlanmıştır. Gilead'daki herhangi birinin casus olabileceği bu korkunç toplumda Offred; Komutanlar, onların acımasız eşleri, evcil Martha’lar ve hizmetçi arkadaşları arasında gidip gelmektedir. Offred'in tek amacı hayatta kalmak ve kendisinden alınan kızını bulabilmektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Muğla Korolar Şenliği 2. Kez Coşkuyla Başladı
Serinin son filmi olacaktı... Hızlı ve Öfkeli bu kez üzdü!
'Bahar' dizisine dikkat çeken transfer! 12. bölümde kadroya katılacağı duyuruldu
Yazar İpek Ongun, Mersin’de hayranları ile bir araya geldi!
Anthony Hopkins, "The King of Covent Garden" Filminde Handel'i Canlandıracak