The Matrix Resurrections için yeni bir klip yayınlandı

Klipte, Keanu Reeves’in Neo ve Jessica Henwick’in canlandırdığı mavi saçlı bir karakter, Tokyo’ya giden bir trene binmek için bir kapıdan içeri giriyor. Ama sonra, ilk filmden bir klibin oynatıldığı gizemli bir odaya geçiyorlar.

Yeni klip, Warner Bros.’un 22 Aralık’ta sinemalarda ve HBO Max’te vizyona girecek olan yeni film için şimdiden yayınladığı bir dizi fragmanın sonuncusu. Neo karakteri uzun yıllar sonra ekranlara geri dönecek. Filmden yeni klipler yayınlandıkça hayranların beklentileri artıyor. Yayınlanan son klipte ana karater Neo’nun geçmişine yolculuk yaptığı bir sahne yer alıyor. Ana karakterimiz “Hala kung fu biliyorum” repliğiyle dikkat çekiyor.

Yeni yayınlanan bu fragman da hayranların beklentilerini yükseltti. Ancak şu ana kadar yayınlanmış en beğenilen fragman Jefferson Airplane tarafından kapsamlı bir “Beyaz Tavşan” yorumuyla desteklenen fragmandı. Söz konusu video orijinal üçlemeye nostaljik göndermeler ve gelecek destansı aksiyonun ipuçlarıyla doluydu. Matrix’in yayınlanmasına oldukça az kaldı diyebiliriz. Çıktığı ilk 99 yılından bu yana kitlesinden hiçbir şey kaybetmeyen yapımın vizyona dönüşü merakla bekleniyor. Serinin devam filmleri de ilk film kadar başarı elde edememişti. Görünüşe göre ilk filmin eline su dökebilecek bir yapım yok. Ancak gelişen teknoloji ile son film bol aksiyon vaat ediyor.

Bloody W90 Max: FPS tutkunları için oyuncu mouse’u

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Nvidia'nın ChatRTX Uygulaması 0.3 Sürümü Yayınlandı: Yeni Özelliklerle Geliyor!
Huawei’den muhteşem zirve!: Huawei geri döndü!
iPhone 11 'in fiyatı düştü!: Bu fırsat kaçmaz
iPhone'un alarm sorununa dikkat edin!: Bu yüzden uyuyakalabilirsiniz!
WhatsApp'a gizlice erişim: Milyonlarca kişi bu yöntemi kullanıyor!