The Peripheral: Westworld’ün yaratıcılarından yeni bir dizi geldi

Westworld’ün yaratıcılarının imzasını taşıyan yeni bilim kurgu dizisi The Peripheral, Amazon Prime Video’da izleyici ile buluştu.

Amazon, The Rings of Power’ın ilk sezon finaliyle ekranlara veda etmesinden kısa süre sonra, yeni bilim kurgu dizisi The Peripheral’ı izleyicilerle buluşturdu.

Bilim kurgu türündeki dizi, kamera arkasındaki isimlerle dikkat çekiyor. Çünkü dizinin arkasında Westworld’ün de yaratıcıları olan Jonathan Nolan ve Lisa Joy var. Nolan ve Joy’un yürütücü yapımcısı olduğu dizinin senaryosu ise Oscar adayı senaristi Scott Smith’e ait.

William Gibson’ın 2014 tarihli romanından uyarlanan The Peripheral’ın merkezinde, bugünlerde sık sık gündemimize gelen MetaVerse’ü andıran bir sanal evren var. Fütüristik teknolojilerle dünyanın değiştiği bir gelecekte geçen dizide, Flynne adlı genç bir kadın, para kazanmak için sık sık girdiği bu sanal evrenin, aslında gelecekteki paralel bir evrenle bağlantılı olduğunu keşfediyor. Bu keşif, Flynne’i tüm dünyanın geleceğini tayin edebilecek tehlikeli bir maceraya sürüklüyor.

MetaVerse ve zaman yolculuğu gibi konulara değinecek olmasıyla teknoloji meraklılarının ilgisini çekmesi beklenen The Peripheral’ın ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyor. Sekiz bölümlük ilk sezonun ilk iki bölümü bugün Amazon Prime Video’da yayınlandı.

Netflix bulut oyun işine giriyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dijital + Haberleri

WhatsApp: Milyonlarca kişi uygulamaya gizlice erişim sağlıyor
Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
X'te Yeni Hesap Açacaklara Kötü Haber: Artık Parayı Veren Tweet Atabilecek!
Ayak İşleri dizisinin 4. sezonunun duyurusu yapıldı
Game of Thrones sevenlerine müjde! Yeni dizisinin çıkış tarihi açıklandı