The Rebel Collection paketi Nintendo Switch için duyuruldu!

Assassin’s Creed: Black Flag ve Rogue oyunlarının yer aldığı Assassin’s Creed: The Rebel Collection paketi Nintendo Switch için duyuruldu!

Assassin’s Creed: Black Flag ve Rogue oyunlarının yer aldığı Assassin’s Creed: The Rebel Collection paketi Nintendo Switch için duyuruldu!

Nintendo, dün gece düzenlemiş olduğu Nintendo Direct etkinliğinde yeni oyunlarını tanıttı. Nintendo Switch’i 3. parti yapımlar ile çok güzel besleyen Nintendo, Ubisoft’un da desteğini alarak Assassin’s Creed oyunlarını Switch’e getirmeye devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Assassin’s Creed: Black Flag ve Rogue oyunlarının yer aldığı Assassin’s Creed: The Rebel Collection paketi Nintendo Direct etkinliğinde Nintendo Switch için duyuruldu.

6 Kasım 2019 tarihinde hem dijital hem de kutulu olarak çıkacak olan The Rebel Collection; muhtemelen 49.99 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Geçtiğimiz aylarda Assassin’s Creed 3 Remastered‘ı Switch’e getiren Ubisoft; bu gidişle serinin diğer oyunları olan Unity ve Syndicate‘i de getirecek gibi görünüyor.

Bu konsola The Witcher 3 gibi bir yapım geliyorsa diğer AAA yapımların gelmesi de normal. Bakalım uzun zamandır Switch’i boşlayan Electronic Arts cephesinden Switch için bir oyun gelecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar