The Simpsons’tan korkutan kehanetler! Her şey tek tek yaşanıyor!

The Simpsons dizisinin gerçekleştirdiği kehanetler, insanların aklını başından alıyor. Dünyanın dört bir yanında meydana gelen pek çok olayın önceden dizide yer alması, "Bu kadar da tesadüf olamaz" dedirtiyor.

Dünyada meydana gelen olayların ardında Simpsonlar mı var dedirten gelişmelerle karşılaşılıyor ve akıllarda hep aynı soru beliriyor: Sırada ne var? The Simpsons çizgi dizisinde yer alan birçok kehanet gerçekleşirken, bu durum insanların endişelerini artırıyor. Herkesin aklındaki soru ise, "Simpsonlar mı bizi yönetiyor?" oluyor. Acaba biz mi onların yazdığı senaryoyu yaşıyoruz, yoksa yaşadıklarımızı onlar mı önceden yazıyor? İşte The Simpsons'ın gerçekleşen kehanetleri...

ELİZABETH'İN ÖLÜMÜ

2003 yılında yayınlanan bir bölümde, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 2022'de öleceği öngörülmüştü. Birleşik Krallık ve İngiliz Milletler Topluluğu'nun en uzun süre tahtta kalan hükümdarı olan Kraliçe II. Elizabeth, 8 Eylül 2022'de İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde 96 yaşında hayatını kaybetti.

TRUMP’IN SEÇİMLERE KATILMASI

2000 yılında yayınlanan bir bölümde, Homer Simpson'ın önünde duran bir kişinin alışveriş merkezinde halkı selamlaması dikkat çekiyor ve bu kişinin Donald Trump olduğu görülüyor. 2015 yılına gelindiğinde ise aynı sahnenin gerçek hayatta da objektiflere yansıması, birçok kişiye "Bu kadar tesadüf olamaz" dedirtiyor.

DENİZALTI PATLAMASI

2006 yılında yayınlanan bir bölümde, Homer Simpson'ın deniz altında gezinti yaptığı sırada bir geminin patlaması görülüyor. 2023 yılında ise Oceangate'e ait bir denizaltı, Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Titanik enkazını gözlemlemek amacıyla yolculuk yaparken kayboldu. Beş kişiyi taşıyan denizaltının, yolculuktan 1 saat 45 dakika sonra sinyal kesintisi yaşaması üzerine ekipler hemen durumu yetkililere bildirdi.

KORONAVİRÜS SALGINI

2000 yılında yayınlanan bir bölümde, bir televizyon sunucusunun açıkça koronavirüs salgınından bahsetmesi izleyiciler arasında büyük tedirginlik yarattı. 2020'de koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına alması ve uzun bir pandemi sürecine yol açması, "The Simpsons" dizisindeki bu sahnenin geleceği öngördüğüne dair birçok tartışmaya neden oldu.

DEVLET BÜYÜKLERİNİN TOPLANMASI

2002 yılında yayınlanan bölümde, devlet liderlerinin parlayan bir dünya etrafında toplandığı bir sahne ekrana yansıdı. 2017'de bu görüntünün gerçeğe dönüşmesi ise izleyenleri hayrete düşürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.