The Sims Oyunu Beyazperdeye Uyarlanıyor!

The Sims oyununun beyazperdeye uyarlanması için hazırlıklar başladı! Kate Herron ve Briony Redman gibi ünlü isimlerin katkılarıyla, Electronic Arts da projede yer alıyor. Oyunun devamı niteliğindeki film, heyecanla bekleniyor!

The Sims, milyonlarca hayranın tutkuyla bağlı olduğu oyununun beyazperdeye uyarlanmasıyla büyük bir sürprizle karşımızda! Kate Herron ve Briony Redman gibi yetenekli isimlerin yanı sıra Electronic Arts'ın da desteğiyle, oyununun büyülü dünyası artık sinemaseverlerle buluşacak.

Dünyada ortalama 70 milyon kullanıcısı bulunan The Sims, beyazperdeye uyarlanıyor. Loki dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Kate Herron da uyarlamaya katkıda bulunacak. Senarist kadrosunda ise 'Doktor Who' dizisinin senaristlerinden Briony Redman bulunuyor. Film hakkında ayrıntılar henüz açıklanmasa da Electronic Arts'ın da yaratıcı süreçte yer aldığı biliniyor. The Sims, kişiye özgü simülasyon oyunu olarak karakterlerin günlük hayatlarını yaşadığı ve görevlerini yerine getirdiği bir yapıya sahip. Oyuncu kadrosu hakkında net bilgiler henüz mevcut değil.

The Sims, ilk olarak 2000 yılında Electronic Arts tarafından piyasaya sürüldü ve o zamandan beri dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi edindi. Oyun, oyuncuların sanal karakterler oluşturmasına ve onların yaşamlarını yönetmesine olanak tanırken, ev inşa etme, ilişkiler kurma, kariyer yapma ve daha birçok aktiviteyi içeriyor. The Sims serisi, çeşitli genişleme paketleri ve yan oyunlarla genişledi ve oyunculara daha fazla içerik sunmaya devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Now TV'de finali iddia edilen dizinin heyecanlandıran haberi: Güçlü kadro ile dikkat çekiyor
Partide görevi devralanlar dünyalık kapmış gibi davranıyorlar
Sinan Ateş suikastını azmettirenlerin hesaba çekilmesini en fazla isteyenlerdenim, fakat...
Gazetecilik skandalı
Emniyet’te kaset savaşlarının arkasında neler var?