The Witcher serisi büyük değişikliklerden geçiyor

Netflix The Witcher dizisinin yıldızı Henry Cavill yapımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Cavill’in üçüncü sezondaki ayrılışından önce aynı evrende geçen bir mini dizi yayınlanacak.

 Bu yapım için ise ilk fragman geldi. The Witcher: Blood Origin’in en son fragamanı, kılıç elf Scian’ın (Michelle Yeoh) yüksek fantezi ortamlarında şiddet, yıkım ve bol kanlı bir sunum vaat ediyor.

Dört bölümlük mini dizi, The Witcher’ın olaylarından 1.200 yıl öncesini konu alıyor. Scian ve yandaşları, ilk witcher’ı, yani sihirli güçlere sahip bir canavar avcısını ortaya çıkaracak.

Netflix ‘The Witcher: Blood Origin’ için yeni fragman geldi

The Witcher: Blood Origin, 25 Aralık’ta Netflix’e gelecek. Önümüzdeki yaz vizyona girmesi planlanan The Witcher’ın üçüncü sezonunun gelişine kadar oyalanmanıza yardımcı olabilir. Zira The Witcher yapımı dünya genelinde ciddi anlamda bir hayran kitlesine sahip oldu. Bu kapsamda daha fazla yapımın da gelmesi söz konusu olabilir. Hem oyunları hem de kitapları da fazlasıyala sevilen yapım dizisi ile de dünya genelinde milyonlarca hayrana erişti. Ancak başrolün ayrılmasıyla yapımı ne gibi günler bekliyor belirsiz, bu kapsamda daha fazla özellik ve detayın da yakında sunulmasını bekleyebiliriz. Fragmanı aşağıdaki linte.

Twitter, yeni hesapların 8 dolar Blue aboneliği almasını engelliyor

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dijital + Haberleri

Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
X'te Yeni Hesap Açacaklara Kötü Haber: Artık Parayı Veren Tweet Atabilecek!
Ayak İşleri dizisinin 4. sezonunun duyurusu yapıldı
Game of Thrones sevenlerine müjde! Yeni dizisinin çıkış tarihi açıklandı
Müjde: PlayStation 5 Pro'nun çıkış tarihi belli oldu!