The Witcher’da yeni sezon: Ünlü oyuncunun ayrılmasından sonra dizinin bitirilmesi konuşuluyor

The Witcher’ın 3. sezonu önümüzdeki ay Netflix’te yayınlanacak ve izleyiciler Henry Cavill’ı Geralt olarak son kez görecekler. Cavill, 4. sezonda olmayacak.

The Witcher‘ın yapımcısı ve senaristi olan Lauren Hissrich, Total Film Magazine dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Hissrich, Henry Cavill olmadan dizinin iptal edilmesinin masaya yatırıldığını söyledi. Bununla birlikte Geralt karakteri olmadan diziyi devam ettirmeyi bile düşündüklerini belirtti.

Hissrich konuyla ilgili olarak, “Projelerde yer alırsınız ya devam eder ya da biter. Sonuçta oyuncular ve tüm ekip bir şekilde hayatına devam eder. Onun da (Henry Cavill’ı kastederek) hayatına devam etme zamanı gelmişti. Diziyi tamamen iptal etmek bir seçenekti, bunu düşündük. Geralt’ı çıkarıp, başka bir Witcher ile devam edebilirdik. Böyle bir seçeneğimiz de vardı. Ancak farklı bir karakterin dizide olması kitaplardan tamamen uzaklaşmak anlamına geliyordu ve bunu kimsenin istediğini de sanmıyorum.” dedi.

The Witcher’da Geralt’ı, Açlık Oyunları’nın yıldızı Liam Hemsworth canlandıracak. Hatta Liam Hemsworth açıklandığında Witcher hayranları tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Çünkü birçok kişi Henry Cavill’ı, Geralt olarak oldukça sevmişti. Cavill’ın senaryonun kitaplara bağlı kalması, The Witcher evreninin en iyi şekilde yansıtılması için yapımcılarla birçok kez tartıştığı iddia edildi. Fısıltı gazetesine göre dizi zamanla farklı bir yola girdiği için ünlü oyuncu ve yapımcılar arasında ipler gerildi, Cavill bu yüzden diziden ayrıldı.

Lauren Hissrich, Liam Hemsworth’un doğru tercih olduğunu söyleyerek, “Liam hakkında hepimiz heyecanlıyız. Doldurması gereken büyük boşluklar var, ancak bu işi yapmak için çok enerjisi var. Yaptığımız işi çok seviyoruz. The Witcher’a devam edeceğiz” dedi.

The Flash filminden bir fragman daha geldi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dijital + Haberleri

WhatsApp: Milyonlarca kişi uygulamaya gizlice erişim sağlıyor
Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
X'te Yeni Hesap Açacaklara Kötü Haber: Artık Parayı Veren Tweet Atabilecek!
Ayak İşleri dizisinin 4. sezonunun duyurusu yapıldı
Game of Thrones sevenlerine müjde! Yeni dizisinin çıkış tarihi açıklandı