Thomas Reis: 'Geri gelmesini bilen bir takımız'

Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu. İlk yarıda zorlandıklarını, ancak ikinci yarıda daha iyi performans sergilediklerini belirtti.

Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis, Tredyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi. Basın toplantısında, Fenerbahçe karşısında gösterdikleri performanstan memnun olduğunu belirten Reis, ilk yarıda sakin kalamadıklarını ifade etti. 

İkinci yarıda daha iyi bir performans sergilediklerini vurgulayan Reis, "Fenerbahçe zorlu ve iyi bir takım. Böyle bir rakibe karşı 2 defa geriden gelmek kolay olmadı. Aldığımız 1 puan da önemli." dedi. 

Bazen basit goller yediklerini dile getiren Reis, "Göztepe’ye karşı da hatalı bir gol yemiştik; Fenerbahçe maçında da benzer bir durum yaşadık. İletişimimizin iyi olması gerekiyor. Basit goller yememeliyiz. Fenerbahçe’nin bulduğu bir pozisyon değildi, ilk golü bizim hatamızdan yedik." şeklinde konuştu. 

Oyuncularının son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmamalarının önemine dikkat çeken Reis, "90 dakika boyunca vazgeçmemeliler, inançlarını kaybetmemeliler. Umarım sonraki maçlarda ilk golü atan biz oluruz. Gol yesek bile geri dönebilme yeteneğine sahip bir takımız; bunu başardığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Reis, Mourinho'yu harika bir teknik direktör olarak nitelendirerek, "Ligin geri kalan kısmında ona iyi şans diliyorum. Üçüncü golü atsalar, belki maç orada bitecekti. Kendisi benim için iyi bir rol model. Bugün onunla ilk defa görüşme fırsatı buldum." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.