THY 40 bin TL maaşla iş ilanı açtı! Lisans mezunu herkes başvurabilecek: İşte detaylar

Türk Hava Yolları, filosunu genişletmek amacıyla ikinci pilot adayları arıyor. "Take-Off Cadet" programı kapsamında lisans mezunu ve 01 Ocak 1994 ile 31 Aralık 2003 tarihleri arasında doğan herkes başvuruda bulunabilir.

Türk Hava Yolları (THY), hızla büyüyen filosuna yetişmeye hazırlanan ikinci pilot aday adayları için yeni bir iş ilanı yayınladı. Şirketin Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada, "Take-Off Cadet" programı ile lisans mezunu ve 01 Ocak 1994 ile 31 Aralık 2003 tarihleri arasında doğan herkesin başvurabileceği belirtildi.

MAAŞ VE AVANTAJLAR: İŞE ALINAN ADAYLAR İÇİN YÜKSEK MAAŞ

İstihdam sürecinde başarılı olan adaylar, 2 yıl boyunca yoğun bir eğitim programına tabi tutulacak. Bu süre zarfında adaylar, 2 brüt asgari ücret maaş (Yaklaşık 40 bin TL), konaklama imkanı, kira yardımı, yemek kartı, geniş kapsamlı sigorta ve indirimli uçuş biletleri gibi avantajlardan faydalanacaklar.

BAŞVURU SÜRECİ: KARİYERİNİZE YÜKSEKTEN BAŞLAMAK İÇİN ADIM ATIN

Başvuruların, THY'nin resmi kariyer platformu olan kariyer.thy.com adresi üzerinden gerçekleştirileceği duyuruldu. Başvuru sürecinde adaylar, kapsamlı bir değerlendirmeye tabi tutulacak ve seçilenler, geleceğin pilotları olma yolunda THY ailesine katılma fırsatı elde edecekler.

THY'nin "Take-Off Cadet" programıyla hedeflenen, genç ve yetenekli pilot adaylarına sağlanan bu fırsatlar, şirketin küresel arenadaki büyüme hedefleri doğrultusunda genç yeteneklere önemli bir kariyer başlangıcı sunuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri

İkizi 11 yıl sonra doğdu
Bu yeni değişiklikle istifa edenler bile tazminatlarının tamamını alma hakkına sahip olacak!
Türk turistlerin en favori rotaları belirlendi: Valizini alan oraya gidiyor!
Türk Okçular Essen'de Zafer Peşinde: Mete Gazoz Finale Yükseldi!
Japonya Türkiye'yi uyardı: THY'de bir Rolex çetesi kurmuşlar!