THY Uçağında Korku Dolu Anlar: Yaralı Yolcular Var

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Taipei'ye gerçekleştirilen seferinde korku dolu anlar yaşandı. Uçak, beklenmedik bir şekilde türbülansa girdi ve bu olay sonucunda 6 yolcu yaralandı.

TÜRBÜLANS NEDENIYLE THY UÇAĞINDA 4 YOLCU VE 2 KABIN GÖREVLISI YARALANDI

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Taipei seferini gerçekleştiren Boeing 777 tipi yolcu uçağı, Taipei Havalimanı'na inişine kısa bir süre kala türbülansa girdi. Olay sonucunda 4 yolcu ve 2 kabin görevlisi hafif şekilde yaralandı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, İstanbul'dan kalkış yaptıktan sonra Taipei'ye yaklaşık 2 saat mesafedeki uçak, kötü hava koşulları nedeniyle türbülansa girdi. Türbülans sırasında 4 yolcu ve 2 kabin görevlisinin hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, 214 yolcu ve 17 kişilik uçuş ekibinin bulunduğu uçağın Taipei Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde indiği ifade edildi. Sağlık ekipleri, uçağı karşıladı ve yapılan ilk müdahalelerde ciddi bir bulguya rastlanmadığı belirtildi. Ancak, 2 yolcunun sağlık durumları nedeniyle hastaneye sevk edildiği bildirildi.

THY, olayın ardından tüm yolcuların güvenliği ve sağlığı için gerekli tedbirlerin alındığını ve gerekli incelemelerin başlatıldığını duyurdu. Şirket, türbülansın neden olduğu bu tür olayların nadir olduğunu ve uçuş güvenliği standartlarına büyük önem verdiklerini vurguladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.