THY uçağında olay çıkarıp "benim 10 fabrikam var" diyen yolcu tutuklanarak cezaevine gönderildi

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Londra seferinde olay çıkaran ve kara listeye alınan B.G., "Mala zarar verme" ve "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen B.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uçakta bağıran yolcu, polislere de direndi.

Türk Hava Yolları'nın 14 Eylül'deki İstanbul-Londra seferinde olay çıkaran yolcu B.G., uçakta bağırıp kabin ekibine hakaret etti, polislere direndi ve "Benim 10 tane fabrikam var" diyerek kendisine dokunulamayacağını iddia etti. Gözaltına alınan B.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) 14 Eylül'deki İstanbul-Londra seferinde olay çıkaran ve kara listeye alınan B.G., mahkeme tarafından tutuklandı. Olayın ardından Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, B.G. hakkında "Mala zarar verme" ve "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından soruşturma başlattı. Gözaltına alınan B.G., savcılık sorgusunun ardından Gaziosmanpaşa 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

OLAY NASIL GELİŞTİ?


THY'nin İstanbul-Londra seferini yapan uçakta B.G., kendisinin 10 bin TL, yanındaki yolcunun ise 4 bin TL'ye bilet aldığını iddia ederek bağırmaya başladı. Kabin memurlarına hakaret ve küfür eden yolcu, kendisini sakinleştirmeye çalışan polislere de "Benim 10 tane fabrikam var" diyerek kendisine dokunulamayacağını öne sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.