THY Uçuşunda Kedi Krizi: Kaçak Yolcu Sebebiyle Atina Seferi Gecikti

Boeing 777-300 tipi uçak, İstanbul-Atina seferine başlamadan önce kaçak bir kedi yolcu tarafından uçağa alındı. Kedi, kabin içinde dolaşmaya başlayınca pilot park pozisyonuna geri dönmeye karar verdi. Kedinin sahibi ve kara listeye alınacak olan yolcu uçaktan indirildi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul-Atina seferini gerçekleştirmek üzere yolcu alımını tamamlayan Boeing 777-300 tipi uçak, kalkış hazırlıklarını sürdürdüğü sırada bir yolcu tarafından bilet ve rezervasyon yapılmadan uçağa kaçak olarak alınan kedi, kabin bagajından kaçarak uçak içinde dolaşmaya başladı.

YOLCU KARA LİSTEYE ALINACAK

Olay, kabin ekibi tarafından pilot ile paylaşıldı. Pilot, durumu İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi ile iletişime geçerek park pozisyonuna geri döneceğini bildirdi. Uçak, sorunsuz bir şekilde park pozisyonuna dönerken, kafessiz ve bilet alınmaksızın uçağa alınan kedi ile sahibi uçaktan indirildi. Daha önce benzer davranışlarda bulunduğu tespit edilen yolcu, havayolu şirketi tarafından uygulanan kara liste prosedürüne tabi tutulacak. THY'nin Atina seferi, kabin içinde dolaşan kedi sebebiyle gecikmeli olarak gerçekleşti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Miçotakis'in Ankara Ziyareti: Türkiye ve Yunanistan Arasında İşbirliği ve Diyalog İçin Yeni Adım
ÖSYM açıkladı: DGS başvuruları başladı!
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak: Toz taşınımı ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?
Fotokapan nedir ve ne için kullanılır? Fotokapan kullanım alanları
Türkiye'de İletişimi Etkileyebilecek Güneş Patlaması! Ulaştırma Bakanlığı'ndan Kritik Açıklama!