THY'de yeni dönem: Yurt içi uçuşlarda internet hizmeti

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuşları için sunduğu yeni hizmetle dikkat çekiyor! Uçuş sırasında internete erişim imkanı sunan şirket, sınırsız mesajlaşma ve internet paketlerini yolcularına sunarak seyahat deneyimini daha da zenginleştiriyor.

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuşlarında yeni bir ücretli hizmet sunmaya başlıyor. Şirketin Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya platformları üzerinden yaptığı açıklamada, "Yurt içi uçuşlarınızda sizlere web imkanını sunmaktan memnuniyet duyuyoruz." ifadesini kullandı.

PAKET SEÇİMİ

Uçuş süresince internet hizmetinden faydalanmak isteyen THY yolcuları, çeşitli paketler arasından seçim yapabilecekler. Sınırsız mesajlaşma paketi 150 lira, sınırsız internet paketi ise 350 lira karşılığında satın alınabilecek.

Bu yenilik, yolculara uçuşları sırasında internet kullanımı konusunda esneklik sağlamayı amaçlıyor. THY'nin sunduğu bu hizmet, seyahat edenlerin ihtiyaçlarına daha geniş bir perspektiften yanıt verme amacını taşıyor. Yolcular, uçuşları boyunca istedikleri internet paketini seçerek, kişisel tercihlerine uygun bir deneyim yaşayabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Uzmanlardan uyarı: Hayali ev dolandırıcılığına dikkat!
Alina Boz'un Gece Kulübünde Tartışma Yaratan Videosu: Galatasaray'a Küfür İddiasıyla Gündemde
Alina Boz Galatasaray Taraftarını Kızdırdı! Galatasaray taraftarının iddiası çok sert!
Meteorolojiden Türkiye'ye Parçalı Bulutlu Hava ve Sağanak Yağış Uyarısı!
Hülya Avşar'dan Mert Demir İtirafı Geldi!