THY'den 'Sevgililer Günü'ne özel dev kampanya! Biletler yüzde 50 indirimle satışa sunuldu

Türk Hava Yolları, Sevgililer Günü'ne özel olarak başlattığı kampanya ile yolcularına cazip fırsatlar sunuyor. 12-16 Şubat tarihleri arasında alınacak gidiş dönüş uçuş biletlerinde %50'ye varan indirimler sağlanacak. İşte detaylar...

Türk Hava Yolları, 12 Şubat-16 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacak bilet alımlarında müşterilere cazip fırsatlar sunacak. Kampanya kapsamında, 12 Şubat-31 Mart 2024 tarihleri arasındaki seyahatler için %40'a varan indirimler uygulanacak.

GİDİŞ DÖNÜŞ UÇUŞ BİLETLERİNDE GEÇERLİ

Bu özel kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların, gidiş dönüş biletlerini almaları gerekiyor. Kampanya, 12 Şubat 2024 ile 16 Şubat 2024 tarihleri ​​arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 12 Şubat 2024 ile 31 Mart 2024 arasında olan biletler için geçerli olacak.

%50'YE VARAN İNDİRİMLER

THY'nin Sevgililer Günü'ne özel bu kampanyası, 2 kişi için alınacak biletlerde toplam ücret üstünden en fazla %50 oranında indirim sağlayacak. Bu avantajlı fırsatla, seyahat etmek isteyenler ekonomik olarak daha uygun şartlarda seyahat edebilecekler.

TÜRKİYE VE KIBRIS ERCAN HAVALİMANI ÇIKIŞLI UÇUŞLARDA GEÇERLİ OLACAK

Kampanya kapsamında, Türkiye ve Kıbrıs Ercan Havalimanı çıkışlı belirtilen destinasyonlar varışlı uçuşlarda geçerli olacak. Bu kapsamda sunulan avantajlarla, Türkiye ve Kıbrıs üzerinden birçok popüler destinasyona uygun fiyatlarla seyahat etmek mümkün olacak.

Türk Hava Yolları'nın sunduğu bu özel kampanya ile seyahat etmek isteyenler, belirtilen tarih aralıklarında hızla harekete geçerek avantajlı biletlerini alabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

ATO Başkanı: Kamuda Tasarruf Paketi Enflasyonla Mücadeleye İvme Katacak
Ankaralılara son gün uyarısı: Herkese aynı SMS gitti!
Nisan'da OPEC Raporu: Ham Petrol Üretiminde Dengeli Durum, Küresel Talep Artışta
Basketbol Dünyasında Büyük Şok: Ünlü Takım İflas Etti!
Otomotivde rekabetin kızıştığı bir dönemde, bu büyük D sınıfı SUV 600 bin liradan satışa sunuluyor!