TikTok CEO'su Shou Zi Chew''İçiniz Rahat Olsun, Hiçbir Yere Gitmiyoruz''

TikTok CEO'su Shou Zi Chew, ABD Başkanı Joe Biden'ın TikTok'u yasaklamayı öngören yasayı engellemek için mücadele edeceklerini belirtti. "İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın TikTok'u yasaklamayı öngören yasa tasarısının onaylanmasının ardından TikTok CEO'su Shou Zi Chew, şirketin ABD'deki varlığını korumak için hukuki mücadeleye hazır olduklarını belirtti. Chew, yaptığı açıklamada, yasanın engellenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve TikTok'un ABD'de kalacağını vurguladı. Bu açıklama, TikTok'un geleceği ve ABD'deki kullanıcılarının endişelerini hafifletmeye yönelik bir sinyal olarak algılandı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın TikTok'u yasaklamayı öngören yasanın onaylanmasının ardından TikTok CEO'su Shou Zi Chew, yasayı engellemek için başlatacakları yasal mücadeleyi kazanmayı beklediklerini belirterek, "İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz" dedi.

Biden'ın dünyaca ünlü sosyal medya uygulaması TikTok'un ABD'deki varlıklarını 270 gün içinde başka bir şirkete satmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasayı onaylamasının ardından Shou, söz konusu yasayı engellemek için başlatacakları yasal mücadeleyi kazanmayı beklediklerini ifade etti ve "Gerçekler ve Anayasa bizim yanımızda ve yine galip gelmeyi umuyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Çin'i Barış Görüşmelerine Katılmaya Davet Etti
Gazze'deki Cibaliye mülteci kampına Saldırı Düzenlendi
Peru'da Trans Hakları İçin Sokaklara Dökülen Protestocular: Cinsiyet Kimlikleri Hastalık Değildir
Münih Havaalanı, İklim Aktivistlerinin Protestosu Nedeniyle Kısa Süreliğine Kapandı
Gazze'ye Yardım Çabaları: Deniz Yoluyla İnsani Yardımın Zorlukları