TikTok fenomeni Aybüke Çangal mini elbisesiyle dans etti! O anlar milyonlarca izlenme aldı

Şimdilerde Kısmetse Olur yarışmasıyla anılan TikTok fenomeni Aykbüke Çangal sosyal medya hesaplarında sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

TikTok platformunda yayınladığı videolar ile fenomen haline gelen Aybüke Çangal katıldığı evlilik programı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü ile geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Sık sık paylaşım yapan fenomen Aybüke Çangal son olarak mini elbisesiyle dansını takipçileriyle paylaştı. O anlar defalarca izlendi. 

Fenomen Aybüye Çangal, boynuna yaptırdığı rapçi Çakal dövmesiyle TikTok magazininin gündemine bomba gibi oturmuştu. Bu hareketi sonrası hayran kitlesi artan Çangal, kimileri tarafından eleştiri almıştı. Aybüke Çangal, mini elbisesiyle dans ederek TikTok videosu çektiği anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Şimdilerde Kısmetse Olur yarışmasıyla anılan TikTok fenomeni Aykbüke Çangal sosyal medya hesaplarında sık sık paylaşımlarda bulunuyor.

Fenomen Aybüke Çangal'ın TikTok hesabında 1,6 milyon takipçisi bulunurken Instagram hesabında ise 500 bine yakın sayıda takipçisi bulunuyor.

TikTok hesabında yaptığı paylaşımlarla ünlenen Çangal, boynuna yaptırdığı rapçi Çakal dövmesiyle bir dönem gündemden düşmemişti.

Fenomen güzel mini yeşil elbisesiyle dans etti. Bir sağa bir sola kıvıran Aybüke Çangal'ın bu dansı milyonlarca izlenme aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor